2015. október 22., csütörtök

Unaloműző a szünetre

Sziasztok!

Mivel itt van az őszi szünet, gondoltam hozok nektek pár olyan blogot, amit már befejezett az írónő, így az elejétől a végéig tudjátok őket olvasni, nem kell a részekre várnotok. :) Én imádom ezeket a sztorikat, remélem nektek is elnyeri valamelyik a tetszéseteket. Tuti lesz köztük olyan, amit már olvastatok, hiszen elég régiek is vannak közöttük.
Remélem az oldal többi szerkesztőjének nem lesz ellenére ez a bejegyzésem, hiszen valljuk be, nem kimondottan az oldal profiljába illik, de na... Ugye nem haragszotok érte? 
Várom ide komiba, hogy találtatok-e köztük olyat, ami tetszett, vagy, hogy a későbbiekben is szeretnétek-e ilyen stílusú bejegyzéseket is.




Olyanoknak ajánlom, akik nem riadnak vissza a zenészekről szóló sztoriktól (nem a mostani felkapott zenekarokról szóló fanfictionról beszélünk), és ha nem zavar, ha drogok, szerelem, alkohol, na meg persze szex is szerepel egy történetben. Nem tudnám megmondani, hogy hányszor olvastam már el, de a mai napig ugyan úgy leköt az egész sztori.



 Egy Zayn Malik fanfiction, de nem a megszokott, csöpögős formában. Igaz, hogy itt is egy párkapcsolatra épül a sztori, de nem a megszokott, nyálas köntösben, hanem egy igazán kemény kivitelben.



Nessa - Secret which changed my life
Szerintem sokaknak nem kell bemutatnom az írónőt. Bármelyik történetét ajánlom bárkinek nyugodt szívvel, főleg a(z) 1D fanoknak, nekem mégis ez a legjobb története. Igazán fordulatos, lebilincselő a sztori is, na meg az írónő stílusa is hihetetlenül jó.




Dolores Faria - Hellboys-1D
Ezt a sztorit is nagyon imádom. Igaz, hogy megjelenik az 1D is benne, de nem kimondottan róluk szól, tehát akik nem igazán rajongók, azok is nyugodtan kezdhetik olvasni. Egy igazán fordulatos, érdekfeszítő sztori.

"Jade Blackwood egy öntörvényű, fiatal lány. Zűrös családi hátterét kompenzálják a barátai, akik mindig mellette állnak. Hellboys nevű zenekarával a punk és a rock stílust képviselik. Jade imádja a tetoválásokat és a piercingeket, amik elég nagy mennyiségben megtalálhatóak a testén. Nem volt ő mindig ilyen. Maga volt a megtestesült stréberség. Aztán történt valami....ahogy most is. Egy nap érdekes levelet kap, amiben közlik vele, hogy nyert egy nyereményutat Los Angelesbe, az angyalok városába. Ezzel nem is lenne gond, de ezen az utazáson azokkal lesz összezárva, akiktől még a hideg is kirázza: a One Directionnal. Vajon rájövünk, hogy miért változott meg a lány ennyire? A végére kiderül, ahogy az is, hogy ki fogja megolvasztani Jade kővé fagyott szívét."



Alexa S. - A trip that changed everything
Hát... ennél az irónőnél is nagy gondban voltam, hogy melyik történetét is válasszam ide, de aztán ez lett, hogy ne csak az 1D rajongóknak kedvezzek, bár nekik megsúgom, hogy az írónő többi blogja is fenomenális. :) Nézzétek meg a felhasználói profilját, és szemezgessetek magatoknak olvasnivalót. Nem ez a legfelkapottabb története, de ez is szuper!




 Bri - I want to fly
Nos, ez egy igazi 1D fanfiction. Talán az elsők közül való, amire annó rátaláltam. Nagyon szeretem, ahogy az érzelmeket leírja a történet kitalálója. Annyira valósághűn, szépen viszi a szálakat, hogy az valami eszméletlen. Igaz, hogy nincs csicsás design, de itt a történet magával fog sodorni, csak kezd el olvasni.




Benedicta - A szerelem fáj...
Ez a történet még az Alkonyatos időszakra visz vissza, hiszen 2010-2011-ben íródott, bár nem egy fanfiction. Alap járaton nem szeretem az olyan sztorikat, ahol a lány magyar, a fiú pedig egy külföldi híresség, itt mégis annyira jól elhelyezte az írónő mint időben, mint helyszínileg, hogy még akár meg is történhetett volna. Itt igazából nem az Alkonyatról szól a sztori, hanem a szereplőiről, és egy magyar lányról. Bár elkezdték a második évadot (egy teljesen különálló blogon), de az nem lett befejezve, viszont az első évad egy szuper, kerek, egész történetet ad.




Molly H. - Szandra Burke's Life
Ez egy Taylor Lautner sztori, ez sem egy mai darab. Az eleje kicsit lassan indul be (ezzel nem azt mondom, hogy nem jó), de utána már csak jönnek, meg jönnek, meg jönnek az események. Tényleg szuper egy sztori!




Egy kicsi nosztalgia. Akik szerették az Alkonyat könyveket, vagy filmeket, azoknak javaslom. Hiába ment le a láz rólam is, ez az oldal időről-időre előkerül. Több hosszabb-rövidebb történet, amik önállóan is megállják a helyüket, de ha mindet elolvasod is megvan az összekapcsolódó szál.


Remélem mindenki talált legalább egy sztorit, amivel elütheti a szünetben a szabadidejét. Tudom, hogy vannak benne elég régi történetek, régi blogok, de ezek az írások nekem nagyon tetszenek. Nem egy mostani stílusú designja van jó néhánynak, de szerintem nem is ez a lényeg, hanem, hogy mennyire jó a történet, mennyire köt le a sztori. Jó olvasást, és kellemes szünetet kívánok mindenkinek!

Puszi: Klau

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése