2015. október 29., csütörtök

Blogajánló


A történetről csak néhány sor van, mint fülszöveg, de az nagyon megkapó.  A világháború idején játszódik, és könyvben hihetetlen nagy sikert érne el, szerintem Az író azt állíja, imádja a divatot és a mindene az írás. Én csupán bele-bele pillantottam, de... na, jó. Meg kell jegyezni, hogy borzasztó nehéz régi stílusban írni - már próbáltam -, de ennek a bloggerinának sikerült. Nemes egyszerűséggel tolja elénk a kívánnivalót, és bár a design egy sima fehér alap, mégis nagyon megkapó. Azoknak ajánlom, akik szeretik a történelmi, esetleg drámai műfajt! Mellesleg csak hat fejezet van publikálva; könnyű utolérni magunkat. Sajnos idézeteket nem tudok adni, mivel lopásgátló van az oldalon, de mindenképpen megéri beleolvasni! 



A fülszöveg elég drámai, de nagyon megkapó. Sajnos idézettel és fülszöveggel itt sem tudok szolgálni (fránya lopásgátló), de nagyjából a trailer is megmutatja a kívánt tartalmat. A történet egy Bellatrix nevű lányról szól, az ő történetét mutatja be. Hogy milyen az élete, hogy éli napjait, miként vált Halálfalóvá. Az utolsó szó el is árulja, hogy egy Harry Potteres történetről van szó. Ajánlom azoknak, akik kedvelik ezt a műfajt, vagy magát a HP-t. Műfaja drámai, fantasy és kaland. A rajongóknak, kár lenne kihagyni! 






Nos, nézzük. Mit nézünk meg legelőször egy blogon, amikor belépünk? Design, emberek, design! Nos, ha minden ezen múlna, egész biztosan elkezdeném, és az a kerek 97 olvasó sem mutatja azt, hogy rossz történetnek nézünk elébe. A történet szerint egy férfi és egy nő, akik életükben nem találkoztak még, most mégis arra kényszerülnek, hogy átlépjék a köztük lévő távolságot. Amikor ugyanis megtámadják a világ legjobban őrzött épületét az Egyesül Államok titkos szolgálata az elnök fiának védelmét egy hackerre, egy bérgyilkosra és egy exkatonára bízza. 
A történet azért megkapó, mert nem egy elkényeztetett nőről beszélünk, hanem minden férfi rémálmáról: egy bérgyilkosról. A főszereplőt egyébként Avril Lavigne alakítja, szóval, aki szereti a művésznőt, nyomban el is kezdi olvasni, a többieknek meg már azért megéri, hogy meg tudják, mi lesz a történet vége. 


Egy olvasó. Egy hörcsög. És egy nyúl. Azt hiszi az ember, hogy ezeket a szavakat az előbb pottyantottam ki a fejemből, pedig nem. Ez maga a blog. Nem történet, nem design. Ez egy ismeretterjesztő oldal az állatokról, annak pedig nagyon hasznos. Igazán ritka ez a műfaj a blogok terén, de egyszeri megtekintést megér. Egy kis humor, és cukiság mesterfokon! Azoknak ajánlom előszeretettel, akik szeretik az állatokat, és kíváncsiak a velük kapcsolatos információkra! 





Oké. Most tegye föl a kezét (ismét), aki szereti Avril Lavignet? ... Most pedig az, aki az Avatar című filmet? ... És ha nem raktá föl a kezüket :O Remek, nektek ott a helyetek. Egy olyan világban, melynek középpontjában Katara áll, az utolsó Léghajlító, és egyben az első lány, aki betöltheti ezt a szerepet. Hét év fogság nem változtat rajta semmit, elszánt, magabiztos, és céltudatos lányról van szó, aki bár nem tudja, olyan erő áll rendelkezésére, amelyért sokan ölnének. És fognak is... 






Hurrá! Itt már végre nyár! Vagy mégsem? 
Egy tizennyolc éves lány, Bella  (Emma Stone), aki szülei bejelentése után, kénytelen mindent hátrahagyni. A várost, a szeretteit, a barátait. Te mit éreznél, ha egyszer csak a legjobb barátod és általad vélt lelki társad közölné ezt veled? Annyiban hagynád? Nem, és Jamie (Dylan O'brien) sem tesz így. Megérti a lány problémáit, és nem kéri, hogy maradjon, hiszen tudja, nem fog. Azonban ajánl neki valamit: töltse vele és a barátaival az utolsó nyarat, mint búcsú! Vajon, hogy fog alakulni ez a vakáció? Változtat valamin? 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése