2015. március 12., csütörtök

Eredményhirdetés #1 - Legszebb fejléc


Kedves Olvasok!

Néhány napja lezártuk a versenyt első két kategóriájának szavazásait. Köszönjük, hogy ennyien szavaztatok kedvenc blogaitokra. :) 
A következő kategóriákra való szavazó modulokat folyamatosan töltjük fel, tehát ezután is szavazatok kedvenc blogaitokra. 
Sokan kérdeztétek, hogy mikor lesz eredményhirdetés, ezzel kapcsolatban pontos időpontot nem tudunk adni, mivel minden kategóriában más-más zsűritagok vannak, és más-más időpontban adják le a pontszámokat. Amint összesítettük az egyes kategóriákban elért pontokat, rögtön kihirdetjük az első három helyezettet és a zsűritagok állttal választott külön díjas versenyzőt.  
Szóval, figyeljétek a blog bejegyzéseit és nem maradtok le semmiről. ;) 

A fejléckategóriában már meg is vannak az eredmények. Az állás nagyon szoros volt, a sok jó fejléc közül nehezen tudtak dönteni a zsűritagok. 
Voltak nagyon szép és igényes fejlécek és kevésbé jók, de senki se keseredjen el hiszen még számtalan blogversenyt fogunk rendezni ahol akár az utolsókból is lehet első! 


A szavazás eredménye: 



Az első helyezett: 



The Last Summer 

A nyereményed pedig: Interjút készítünk, kritikát és blogajánlót írunk a blogról, emellett választhatsz egy dolgot a blogról. Ezen kívül négy hétig reklámozzuk a blogod. 




A második helyezett: 



Truth or Lie? 


A nyereményed pedig: Interjút készítünk veled, választhatsz egy dolgot a blogról és emellett választhatsz, hogy kritikát vagy blogajánlót írjunk a blogodról. Ezen kívül három hétig reklámozzuk a blogod. 



A harmadik helyezett:



A Gonosz Álarca 


A nyereményed pedig: Interjút készítünk veled, választhatsz egy dolgot a blogról, emellett két hétig reklámozzuk a blogod. 




Különdíjban részesülők: 



All Bad 

Az álarc mögött 

Outlast: Hidden Depths

I Battle Your Life 


A Rubin



A nyereményetek: Választhattok egy dolgot a blogról, plusz interjút készítünk veletek. Emellett egy hétig reklámozzuk a blogotokat.  




Fontos! 


# Csak e-mailben fogadjuk el a nyereményedért való jelentkezést! 

# Ha az eredményhirdetés után három héttel nem jelentkezik a nyertes akkor, értelem szerűen az utána lévő helyezett kapja meg az adott helyezést.

# Ha jelentkeztél a nyereményedért, de két héten belül nem reagálsz a válaszunkra, ugyan úgy mint ha nem jelentkeztél volna törölni fogunk, és az utánad lévő helyezés kapja meg a  díjat!  



************************************************************************

Gratulálunk a nyerteseknek, és a többiek se legyenek csalódottak, hiszen mindenki nagyon szép fejlécekkel nevezett, és talán legközelebb ti lesztek az elsők!


A következő kategória amit kifogunk hirdetni az a  Legjobb Design, tehát figyeljétek a blog bejegyzéseit, hogy semmiről se maradjatok le!





8 megjegyzés: