2014. december 31., szerda

Soron kívüli kritika 2 ~ Végzetes kirándulás

 
Ismételten ugyan annak a tehetséges Írónő történetéről, és ismételten "soron kívül". De, amint ezzel elkészültem, igyekszem hozni a többit is :)
 
Mindenkinek nagyon, nagyon boldog Újévet! . előre, hisz addig van még pár óra...
 
Link: ×××
 
 
Kinézet: Először is, a fejléc nem nyerte el a tetszésemet: Ha egy gif kap rajta helyet, akkor az úgy még jó, de ha már négy... Az, valahogy túl sok. A címben van egy hiba, ezt, kérlek korrigáld! "Élkepesztő" helyett inkább "Elképesztő" akart lenni, nem?
Tetszik, hogy png formátumban van, de mégis olyan... különös hatást kelt. A lány szépen van rajta kivágva, és illik is a design-hoz, a színekhez. Továbbá az is elnyerte szívemet, hogy nem a hétköznapi "archívum", "feliratkozók" elnevezést használod, hanem sokkal elmésebb szavakkal, kifejezésekkel illeted őket.
Megjegyezném, hogy talán szükséged lenne egy "Információk" modulra, megkönnyítené néhány ember dolgát, és most nem feltétlenül magamra gondolok! Sőt! Na meg az is, hogy, ha két sávos a designed, akkor eléggé leszűkíti a bejegyzésnek hagyott hely méretét, de lehet, hogy ez csak a "közönséges" sablonnál van így. Már csak azért is, mert a tied kellő képpen széles.
Mikor benéztem a szereplőidhez, észrevettem, hogy nem tettél szóközt. Ismételten elmondhatnám erről a véleményem, tanácsom, de szerintem már elégszer megtettem. Remélem, értetted, és talán meg is fogadot, s kijavítod.
10 / 8,5 pont - A címben szereplő elírás végett.
 
Történet: Ezen a blogodon már több rész található, így kicsit több dolgot tudok mondani.. Felfedeztem, hogy az eddig kirakott bejegyzések hogyan, miylen rendszerrel vannak megíródva, hogy az első részt Te írtad, míg a prológust, és a másodikat a társad. Te kezdetben jól kezeled őket, de miután a párbeszéd lezajlott, az ott helyet kapó kötőjel elé, s után is kell szóköz! És a szóköz köré pedin nem ajánlatos a pont.
A történet inkább olyan pillanatnyi leírással fogalmazódik meg, többnyire tőmondatokkal, ami különös, egyedi, de tetszetős. Talán kicsit túl lényegre törő.. Javaslom, írjátok le jobban az érzéseket, esetleg több leírás, helíszínről, szagról, bármiről. Utoljára még annyit, hogy, bár nem tudom, hogyan lesz a továbbiakban, de a részek terjedelme elegendő, talán lehetne kicsit hosszabb is.
10 / 9 pont
 
Össz. pontszám: 20/ 17,5
 
 
Gratulálok, kedves Anabelle!
 

 
 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése