2014. szeptember 18., csütörtök

Kritika #58 - Willkommen, Elisa (Csak kinézett!)




A kinézete a blogodnak igazán szép. Igényes, letisztult, ráadásul nincs túlcicomázva, viszont én azért hiányolom a fejlécet, mert így az egész túlságosan egybe függő.  
Az oldalakban és a modulokban is minden a helyén van. A chat tökéletesen illik a blogodhoz, a modulok sorrendje jó. A kódok amiket alkalmazol nagyon jók! Az oldalakban is minden a helyén van. A fejezetes oldalad nagyon ötletes, hisz így az olvasók könnyen megtalálhatják az adott fejezeteket, viszont én egy kicsit kisebbre állítanám az itteni betű méretet. A link-csere oldalad is ötletes, viszont ha már az elején kiírtad a blogok címét rendesen és nem csak a linket (ami nagyon jó ötlet volt, mert ezáltal is szebbé tetted a blogod kinézetét), akkor a későbbiekben is alkalmazd ezt, mert így olyan össze vissza hatást kelt. A Prológus oldalad is jó, de nem látom sok értelmét, hisz a fejezeteken belül is megtalálható, ráadásul ide is csak egy link van kitéve nem pedig maga a prológus. 
A kurzorod is ötletes, illik a blogodhoz. A jobb oldali sarokban található kis kép ötletes és szép.


Végezetül a blogod nagyon igényes és letisztult. Néhány kis apróságon változtatnék, viszont a cserékben feltétlen dönts, hogy melyik változatot alkalmazód, szerintem az lenne a legjobb amit már az elején alkalmaztál. 


További sikeres blogolást kívánok! 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése