2014. július 22., kedd

Kritika #52 - Let's go to Seoul! (Csak történet!)






A történeted érdekes, megfogja az olvasót, viszont néhol már annyi minden van egy fejezeten beül, hogy nem nagyon lehet követni a cselekményt. Szerintem vagy legyenek kicsit rövidebbek a fejezetek vagy ne válts egy fejezeten belül annyiszor napot. A fejezetek hosszúsága megfelelő. Nagyon jó ötlet volt, hogy az egyes kifejezésekhez (gondolok itt például a noona-ra, rookie-re, stb...) a történet folyamán, melléírtad zárójelben, hogy pontosan mit is jelentenek. Ez segítik az olvasót, ráadásul nem is kell más oldalra mennie magyarázatért kutatnia, hogy mégis mit jelent az a szó. 
Szerintem alkalmazhatnál egy picivel több leírást, és a lányok érzelmeit is jobban kifejthetnéd. Arra viszont nagyon figyelj, hogy ne történjen túl sok dolog a fejezeten belül mert az megkavarja az olvasót! 
A részeket szépen tagolod, helyesírási hibát nem találta. A betűk mérete, színe megfelelő, tökéletesen olvashatóak. 

Végezetül a történeted meseszerű! Szépen fogalmazol, de azért alkalmazz több leírást és fejtsd ki jobban az érzelmeket is. Egy fejezeten belül ne legyen túl sok izgalom, hiszen akkor a végén az olvasó már teljesen megkeveredik, hogy mi is történt. A történeted érdekes, és egyáltalán nem sablonos. 
Csak így tovább!


További sikeres blogolást kívánok! 


2 megjegyzés: