2014. július 13., vasárnap

Kritika #50 - Story of my life...

Story of my life... 


Kinézet: 

A fejléced nagyon tetszik! Ötletes, hogy a háttérben van még egy kép a lányról és egy felírat, ráadásul szépen meg van megszerkesztve az egész fejléc. A fejléc illik a bloghoz, és a háttérhez is. A színek harmonizálnak egymással, minden passzol mindenhez. Az összhang és a harmónia tökéletes. 
Az oldalakban és a modulokban is minden a helyén van. Jó ötlet volt a részek oldalad, hisz ennek segítségével az olvasóid könnyebben megtalálják az adott részeket. A szereplős oldaladban az tetszett nagyon, hogy a szereplőidről kiraktál egy-egy rendezett képet. A modulok sorrendjén kicsit változtatnék. A chatet és a facebook csoportot megcserélném. A chat is tökéletesen illik a bloghoz. 
A betűk színe, mérete megfelelő. Nincs túlcicomázva, tökéletesen olvashatóak. A szöveg sor kizárt. A kurzorból hulló csillagok is ötletesek, ráadásul tökéletesen illenek a bloghoz.  


Értékelés: 10/9


Történet: 

A történeted érdekes, megfogja az olvasót, viszont néha túlságosan is gyorsan történnek benne az események. Szerintem alkalmazza több leírást és ne kapkodj annyira. Ezenkívül viszont semmi gond sincs. 
A fejezetek hossza megfelelő, de néha amikor egy fejezeten belül szemszöget váltasz, az egyik szemszög túl rövid, szerintem egy fejezeten belül ne alkalmazz túl sok szemszöget és csak egyet fejts ki bőven, de ha többet alkalmazol akkor legyenek legalább egyforma hosszúságúak. 
A részeket szépen tagolód, helyesírási hibát nem találtam. 

Értékelés: 10/6


Végezetül a blogod kinézete szép, én csak a modulok sorrendjén változtatnák kicsit. A történetbe alkalmazz több leírást, akkor az olvasó is jobban beletudja élni magát a történetbe. Ne kapkodj, mindent fejts ki részletesen! 
Remélem nem bántottalak meg semmivel. 



Összesen: 20/15


További sikeres blogolást kívánok! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése