2014. március 20., csütörtök

Kritika #57 - Angelic Protection

Angelic Protection (Messo) 


Kinézet: 

A fejléced nagyon tetszik, tökéletesen illik a blogodhoz. A háttér és a fejléc is tökéletes összhangban van. A színek harmonizálnak egymással, minden passzol mindenhez. Ötletes, hogy csak két színt alkalmazol a blogodon, ezzel egy különleges hatást érsz el, ráadásul ennek segítségével az összhang és a harmónia is tökéletes. Nem unalmas, ráadásul nem is túl kirívó. 
Az oldalakban és a modulokban is minden a helyén van, nagyon tetszett a szereplős oldalad ahol nem csak egy-egy szerkesztett képet raktál ki a főszereplőkről, hanem írtál is hozzájuk. Viszont én a helyedben még egy fejezetes oldalt is betennék, hiszen a későbbiekben ennek segítségével könnyeben megtudják majd találni az egyes fejezeteket az olvasók. A modulok sorrendje jó. 
A chat is tökéletesen illik a blogodhoz. A borítod is nagyon tetszett. 
A betűtípus olvasható nincs túlcicomázva, ezáltal tökéletesen olvasható. A betűk mérete is tökéletes. 



Értékelés: 10/10


Mivel a blogod Július 13.-án nyit, és emiatt még egy rész sincs fenn, nem tudok a történetről írni.
Viszont amit a  szereplőknél  írtál nagyon tetszett, már az is felkelti az olvasó érdeklődését. A modulsávban található leírás is nagyon jó! Kiváncsivá tett, ezek az apró kis írások nagyon sokat dobnak a blogodon, már most rengeteg olvasód van közbe még egy rész sincs fenn, szóval csak így tovább!

További sikeres blogolást kívánok!
Sakura


1 megjegyzés: