2014. március 12., szerda

Blogajánló #1

Sziasztok! 
Meg is hoztam a blog első ajánlóját. 


Mistical peoples 


Ajánló: 

Szereted a misztikus történeteket? Oda vagy a vámpírokért vagy esetleg a vérfarkasokért? Akkor a legjobb helyen jársz, hiszen itt egy remek izgalmakkal teli történetet olvashatsz misztikus teremtményekről. 
A történet egy temetőben veszi kezdetét ahol a két barátnőt egy rejtélyes és különös "dolog" megtámadja...
Ezután a dolgok csak egyre bonyolódnak... a lányok különös üzenetek kapnak, rájuk támadnak, ráadásul ha ez még nem elég be is törtnek hozzájuk... 
Ha tudni akarjátok ki áll ezek a rejtélyes dolgok mögött, vagy csak megfogott titeket a történet és kíváncsiak vagytok a végére akkor nézzetek be a Mistical peoples  című blogra. 



Prológus:

Épp az utcán sétáltunk Rachel-el. Sötét volt. Alig láttunk valamit. A telómból üvöltött Avicii hey brother száma. Minden csendes. Hazafelé tartunk a büntiből. Mint egy horrorfilmben. Az utcák kihaltak. Semmi világítás. De mi nem félünk. Miért is félnénk mikor farkasok vagyunk. Másnak kéne félni tőlünk. De leginkább Rachel-től. Ő sokkal lobbanékonyabb és ha elveszti az önkontrolt akkor vége mindennek. Épp betértünk a parkba. A mi parkunk egyszerű. A város is kicsi a park is az.

Végig föld út van. Sosem gazolnak és a fák is eredetiek. A sötétben olyanok mint a szörnyek. Az emberek itt ezért nem járnak éjszaka. ÉS mert minden városnak ennek is van legendája. A dooglessi rém. A dooglessi rémről az járja hogy éjjel a parkban megöli azt aki arra jár. Persze ez a mítosz is a vérfarkasosknak köszönhető. Na de térjünk vissza arra hogy mi itt sétálunk.

- Hey brother!! - üvölt Rachel.
- Nem lehetne halkabban?
- Mivan? Befostál?
- Nem! Csak éppen este van kúrtúlálatlan kisasszony.

Ekkor megrezzent a bokor. Mi rachel-el elkezdtünk hátrálni. A zene még mindíg üvölt. A bokor megen megrezzen. Mi csak haladunk hátra halkan. Egszer csak elhalgat a zene. Lemerült a telóm! Megint megrezzen a bokor. Majd egy reccsenés. Én még hátrébb megyek de rálépek egy ágra. A csendben akkorát reccsent mintha egy gigantikus hangfal melett álnék amiből max hangerőn szól valami. És ekkor a valami ránkugrik......







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése