2013. november 11., hétfő

Kritika #9- Happiness or shadow





Kinézet:

A design-od nagyon jó. A fejléc szépen ki van dolgozva. Nagyon tetszenek a képek a háttérben, jól meg lett szerkesztve. A háttér megy a fejléchez, ami nagyon fontos! A színek jók és harmonizálnak egymással. A háttér és a sablon is tökéletesen passzol egymáshoz! A fülek is jók, valamint a betűtípusok is szépek. Az oldalsávod is tökéletes. Még az is nagyon tetszett, hogy készítettél egy egyebek bejegyzést, ahol leírod a fontos információkat a blogról és az elérhetőséged is ott van! A modulok jó helyen vannak és semmi probléma nincs velük!

Értékelés: 10/10


Történet:

Egy megrázó cselekménnyel indítod a történetet, és ez nagyon jó! Felkelti az ember érdeklődését! Nagyon tetszett, ahogy Anne lerázta Harryt az elején. Jól írsz, a részek hossza is megfelelő. Helyesírási hibákat nem találtam. Maga a történet jó és várom, hogy mi fog belőle ki sülni. Észrevettem, hogy a részek folyamán fejlődött az írásmódod. De egy valamit nem értek, egy részben miért írsz három szemszögből? Ez még nem is lenne annyira nagy baj, ha hosszabban írnál és nem csak pár sort egy-egy szemszögből. Inkább írj kettőből mind háromból, ha nem szeretsz egy szemszögből írni!

Értékelés: 10/8,5


Végezetül a blogod egyben van. A kinézete nekem nagyon tetszett! Tökéletesen eltaláltál benne mindent. Viszont a történetet inkább csak egy vagy max két szemszögből írd!

Összesen: 20/18,5



By: Sakura




3 megjegyzés:

  1. Szia! Köszönöm szépen! Nagyon örülök, hogy tetszik :) És igen, beláttam, hogy az elején hosszabban kellett volna leírnom pl.: Dayra szemszögéből. Ha a végét is elolvasod (nem tudom, hogy meddig olvastad) akkor ott már hosszabban írom. És csak azért, hogy jobban meg lehessen érteni, vagy mert vannak részek, amiket úgy tudom leírni. Szóval nagyon köszönöm még egyszer :D <3

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nincs mit!
    Örülök, hogy ha a hasznodra vált amit írtam.;) Mind a 7 részt elolvastam és nagyon tetszett!:))
    További jó blogolást!;))

    VálaszTörlés