2013. november 10., vasárnap

Kritika #5- This is real.







Kinézet:

Az alap koncepció jó, hiszen a vörös és a fekete tökéletesen illik a történetedhez, ezzel megfelelő hangulatot adva az olvasónak, és hűen tükrözi a sztori lényegét. A fejléced nagyon tetszik, jól eltaláltad, mester munka. A háttér is jó és illik a fejléchez, csak az bajom vele, hogy túl sötét és így alig látszik a szöveg. A betűk színén vagy a hátterén feltétlen változtatnék! A fülek és az oldalsávod jó. A sorrenden módosítanék egy kicsit: Chat előtt raknám ki a Naplót.  

Értékelés: 10/7

Történet:

A történeted kiváló, gördülékenyen olvasható! Szépen tagolod az egyes részeket. A fejezetek megfelelő hosszúságúak. A szókincsed választékos, szóismétlést nem találtam. Dicséret azért, mert habár 1D fanfiction-t írsz, amiből rengeteg van, még is különbözik a többitől. Nagyon jól fogalmazol, ami nagyon fontos! Tetszett még az is, hogy részek helyett azt írod „1.ér”, ezzel adsz egy kis löketett a blognak.
Mivel még csak „4 ér” van, fenn ezért sajnos nem tudok többet írni a történetről. Azonban az eddigi részek engem nagyon megfogtak! Csak így tovább!

Értékelés: 10/10


Végezetül a történet érdekes és megfogja, leköti az olvasót. A kinézetén egy kicsit változtatnék, de ezen kívül semmi más baj nincs a bloggal.
Sok sikert a továbbiakban is!

Összesen: 20/17 

By: Sakura




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése